TEIXINT VINCLES 2018

el

El passat dissabte 16 de juny tingué lloc al llit del riu Túria la trobada anual de «Teixint Vincles». Enguany ja és el tercer any.
Teixint Vincles és una plataforma composta per Associacions i professionals de la Salut Mental, associacions de familiars i malalts mentals i altres col.lectius que aposten per reiviindicar, visibilitzar, normalitzar el món de la Salut MentaL

Amb aquesta trobada lúdico-festiva s´organitzem tots per tal de mostrar-nos a la societat i a la ciutadania en general tal com som, és una jornada de convivència i de compromís amb la societat mitjançant la comunicació. l´intercanvi i la interactuació…..és per açò que hem ballat, cantat, jugat, rigut i dinat una ben gustosa paella.

Enguany, també s´ha llegit públicament el Manifest de la Plataforma dels Serveis Públics en Salut Mental.

Personalment m´ha resultat molt gratificant ja que m´hi vaig trobar amb ma germana Carmen i em vaig adonar que tot i que en diferent mesura..les dues estem al mateix vaixell, lluitant pels mateixos drets.
Em vaig sentir molt integrada ja que coincidí amb professionals i companys d´ACOVA, el meu centre de referència i amb molta gent coneguda

Fòu una experiència molt enriquidora i positiva i vos convide a tots per vore´ns el proper any!!!!!!!!

Mª Aurèlia Lerma i Serrador

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s